Mijn naam is Stan Huizinga. Ik ben een jonge, enthousiaste ondernemer op het gebied van marketing en design. Mijn studie Commerciële Economie – Sportmarketing heb ik afgerond aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Daarnaast heb ik een zelfstudie gedaan op het gebied van DTP.

Marketeer

In de zomer van 2020 kwam het idee om mijn eigen onderneming te beginnen op het gebied van marketing en grafische vormgeving. In de jaren daarvoor heb ik bij verschillende bedrijven (als stage) ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt op de marketing en communicatie afdeling van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en als marketing medewerker bij Saint-Gobain Abrasives in Eibergen. In 2021 was het dan zo ver en heb ik mijn eigen bedrijf gestart.

Er zijn veel (startende) ondernemers die zelf geen of weinig ervaring hebben met marketing en alles wat daarbij komt kijken, zoals het ontwerpen van een logo, huisstijl, website en online marketing. Mijn doel is om deze ondernemers te ondersteunen met marketingactiviteiten, zodat zij zich op hun core-business kunnen richten.

Naast startende ondernemers wil ik ook de kleinere bestaande bedrijven verder helpen. Het is steeds belangrijker om online gevonden te worden, daarbij is een goede website en social media gebruik van groot belang. Ook wil ik hen ondersteunen op het gebied van folders, drukwerk en andere offline uitingen.

Kijk eens bij mijn diensten om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen!

Made by Huizinga - Marketing & Design logo