Jouw online verkooppunt

Een eigen online verkooppunt, een webshop. Elke webshop wordt op maat voor jou gemaakt. Korte lijnen en persoonlijke aandacht is daarbij belangrijk. Zo weet ik zeker dat de website aan jouw wensen voldoet.

Alle webshops worden gemaakt met het WordPress CMS en na oplevering is jouw website jouw eigendom. Jij kunt alles aanpassen, updaten en bijwerken. Heb je geen verstand van WordPress? Ook daar help ik je graag mee verder met een cursus WordPress of laat alles aan mij over met het website onderhoud pakket.

Klein of uitgebreid assortiment

Heb je een klein of groot assortiment? Al jouw producten kun je kwijt op de webshop en je hebt de mogelijkheden om eenvoudig uit te breiden.

24/7 Open met jouw webshop

Met jouw webshop ben je 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Jouw klanten kunnen waar en wanneer ze willen jouw producten bestellen.

Online betaalmogelijkheden

Geef jouw klanten de mogelijkheid om online te betalen, niet alleen via IDEAL, maar ook met PayPal, Klarna of andere mogelijkheden.

Webshop

Prijs op aanvraag
  • Wordpress CMS systeem
  • WooCommerce systeem
  • Responsive design
  • Eenvoudig producten toevoegen
  • Analytische gegevens
  • Contactformulier
  • Online betalingsmogelijkheden (Ideal, PayPal, Klarna)

Je hebt een webshop, maar wilt meer. Verkoop en verpak jouw producten in je eigen huisstijl. Krijg jouw eigen verpakkingsmaterialen en laat een onuitwisbare indruk achter bij jouw online klanten.

Prijzen – Alle getoonde prijzen op de website zijn op basis van een samengesteld pakket of dienst. Exacte prijzen worden bepaald bij aanvraag van de offerte. Getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Betaling binnen 30 dagen na factuurdatum. Bij grotere opdrachten is betaling in termijnen mogelijk na overleg.

Correcties – Extra correcties die niet binnen het afgesproken proces vallen worden doorgevoerd op basis van nacalculatie.